Reseptit

 
  • Jäpikkä Saaristolaisleivät

    Valmistusohje

    • 1 pkt Jäpikkä Saaristolaisleipää
    • Salottisipulia
    • Smetanaa
    • Sitruunamehua
    • Katkarapuja
    • (Kurkkua, kananmunia, rucolaa)

    Sekoita mixerissä tuorejuusto, avocado, ½ salottisipuli, 2 rkl smetanaa.  
    Lisää sitruunamehua.
    Anna seoksen vetäytyä 10-15 min jääkaapissa.
    Leivitä seos leivän päälle.
    Lisää isot, kuoritut katkaravut sekä halutessasi esim. puolikas keitetty kananmuna. Voit koristella leivän vaikkapa kurkun siivulla ja rucolalla.


    Vaikeusaste: helppo

     

      Takaisin

Oy Delice Plus Ab


HÄMEENLINNA
Hätilänkatu 1
13210 Hämeenlinna


ESPOO
Ukkohauentie 11-13 A
02170 Espoo