Reseptit - Juustoa ja keksiä nautiskelijoille!

Juusto ja Mjällomsin ohutleipäkeksit - voitko kuvitella perinteisempää herkkua? Annamme sinulle suosikkireseptimme: Ne on helppo valmistaa, ja ne maistuvat taivaallisen hyvältä. Yksinkertaisen on oltava hyvää. Ja totta kai, sinun kannattaa jakaa tämä nautinto hyvässä seurassa! Maistuvia nautiskeluhetkiä!

  • Ohutleipäkeksi, Pekorinoa ja lakkahilloa
    Lakkahillo on syntisen hyvää, varsinkin jos olet nähnyt vaivaa ja poiminut marjat itse. Mutta tiesitkö, että lakka korostaa erinomaisesti pecorinojuuston makua? Tämä ohutleipäkeksi yhdistää kahden maailman parhaat puolet - Italian ja Pohjolan! Tarjoa rukiinen ohutleipäkeksi perheelle tai ystävi..
    Lue lisää
  • Karamellisoitu briejuusto ja saksanpähkinät
    Lämmin ja suolattu briejuusto ja makea hunaja sulavat suussa ja saavat aina veden kielelle. Suolainen ja makea on takuuvarma makusensaatio. Valmis puolessa tunnissa eikä vaadi kummoisia kokintaitoja. Laita uuniin valmistellessasi ruokapöytää. Ota esille seuraavat ainesosat: Ohutleipäkeksi..
    Lue lisää
  • Manchegojuusto ja kastanjahunaja
    Kastanjahunaja on italialainen herkku. Se on todellinen makupommi. Tämän väitetään maistuvan metsältä. Jos ei muuta, niin siinä on ainakin kaunis pihkan väri ja aavistuksen kitkerä maku. Se sopii erinomaisesti juuston, etenkin Manchegojuuston seuralaiseksi. Ainesosat: Ohutleipäkeksit, mon..
    Lue lisää
  • Vuohenjuustolevite ja tuoreet viikunat
    Kokeile rapeita moniviljakeksejämme täyteläisenkermaisen vuohenjuustopohjaisen tuorejuuston ja kirpeän jogurtin kanssa. Lisää kaunis viikunasiivu, ja saat nopean pikkusuolaisen, joka kerää varmasti kehuja. Ainesosat: Ohutleipäkeksit, monivilja (10 hengelle) 3 tuoretta viikunaa 200 g v..
    Lue lisää
  • Viikunachutney kolmen sortin juustolle
    Pidä tämä resepti mielessä! Se on yksinkertaista valmistaa ja uskomattoman herkullista juuston ja keksin kanssa. Sitä paitsi viikunat ovat myös kauniita ja hienostuneen makuisia. Joulun lähestyessä meillä on tapana valmistaa viikunachutneytä ja tarjoilla sitä juuston kanssa. Valitse esim. sini- tai ..
    Lue lisää
  • Pohjolan kaipuu - ohutleipäkeksiä, kylmiä perunoita ja siian mätiä
    Tämä on todellinen suosikki, johon emme kyllästy koskaan. Kun söimme sitä ensimmäisen kerran, oli lämmin kesäilta, ja istuimme meren rannalla korkean kallion huipulla. Katselimme kaunista rannikkoa auringon laskiessa, skoolasimme kuplivaa ja nautimme juuri näitä herkkuja! Nauti sinäkin pala pohjoist..
    Lue lisää
  • Ohutleipäkeksiä, chevreä, viikunoita ja pistaasimanteleita
    Sopii erinomaisesti glögin kanssa tarjottavaksi. Nämä makeansuolaiset suupalat ovat yksinkertaisia valmistaa ja erittäin herkullisia. Valmista ne juuri ennen tarjoilua. Ainesosat: 20 Ohutleipäkeksiä 200 g chevreä 3 tuoretta viikunaa 3 rkl murskattuja pistaasimanteleita Juoksevaa h..
    Lue lisää
  • Primadonnajuustoa ja päärynämarmeladia
    Ohutleipäkeksiä, päärynää ja hunajapaahdettuja saksanpähkinöitä Perheemme ehdoton suosikki! Niin yksinkertainen alkupala ennen illallista! Rosmariini, jonka olet ehkä poiminut omasta puutarhastasi, ja lämpimät hunajapaahdetut saksanpähkinät tekevät keksistä unohtumattoman makuelämyksen. Riittää 2..
    Lue lisää
  • Ohutleipäpizza
    Mjälloms Gammeldags -ohutleipää tai Mjälloms Runda (tärkeää rapeuden kannalta) Kinkku - herkkusieni ohutleipäpizza: Kinkkua Tomaattipyreetä Parmesaanijuustoa (kaikkein mieluiten) Herkkusieniviipaleita Rucolaa Salami - oliivi ohutleipäpizza: Salamiviipaleita Tomaattipyreetä ..
    Lue lisää

Ota yhteyttä

Oy Delice Plus Ab

Hätilänkatu 1
13210 Hämeenlinna
Puh. 03 638 0680

Ukkohauentie 11-13 A
02170 Espoo
Puh. 040 900 6540

Gyllinginkatu 1
39500 Ikaalinen
Puh. 040 558 5411